091 255 5888 info@tehel.hr Poslovnica: Radnička cesta 184, 10000 Zagreb

Polica privatnosti

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Politika privatnosti na web stranicama Tehel d.o.o., Šaša 47, 42253 Bednja, OIB: 68215580628 (u daljnjem dijelu teksta Tehel), opisuje kako postupamo s osobnim podacima koje zaprimamo tijekom vašeg posjeta i korištenja tehel.hr internetskih stranica.

U nastavku Politike privatnosti možete jasno i transparentno saznati:

  • podatke koje prikupljamo
  • načine na koje prikupljamo podatke,
  • načine na koje štitimo podatke,
  • s kime dijelimo prikupljene podatke,
  • koje kolačiće i alate korisitimo,
  • kako možete ostvariti svoja prava.

Podaci koje prikupljamo

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail, telefon, adresa, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Tehel sazna tijekom vašeg korištenja tehel.hr web stranica. Tehel će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, neće distribuirati, objavljivati ili davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti. Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku, a u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo. Tehel poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.

Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) vaše osobne podatke po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca ili forme za prijavu koji se nalaze na web stranicama tehel.hr prikupljene osobne podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita ili zahtjeva. Kontaktiranjem putem kontakt obrazaca ili forme te elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (ime i prezime, e,mail). Ti su podaci dostupni isključivo tvrtci Tehel koji su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita.

Kontakt forma

U kontakt formi korisnici dobrovoljno dostavljaju svoje podatke u kontakt obrascu u svrhu odgovora na upite ili zahtjeve. Poslani podaci iz kontakt forme se šalju isključivo elektroničkom poštom adresu info@tehel.hr. Podaci poslani kroz kontakt formu se ne koriste u marketinške svrhe niti će biti proslijeđeni trećim stranama.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu ili mobilnom uređaju. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Koristi li tehel.hr kolačiće i zašto?

Da, s primarnim ciljem kako bi Vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranica tehel.hr. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našim bazama, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt adrese tehel.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i da pritom vaše osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Na web stranicama tehel.hr pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na drugim web stranicama mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na tehel.hr. Na našim web stranicama možemo vam ponuditi i korištenje društvenih mreža tvrtke Tehel (Facebook i sl.) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Vaša privola

Korištenjem tehel.hr web stranice pristajete i slažete se sa uvjetima politike privatnosti.

Promjena politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na tehel.hr internetskoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi. Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 25. svibnja 2018. godine.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na zaštitu osobnih podatka mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte info@tehel.hr.
Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.
Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo Vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.